Προϊόντα

Ρέγγα Καπνιστή // Πυθέας Αλιεύματα // Pytheas Seafood

Ρέγγα Καπνιστή

Η παραγωγή της καπνιστής ρέγγας (Clupea harengus) γίνεται στο εργοστάσιο της Πυθέας Αλιεύματα στην Τριάδα Ευβοίας.


Βακαλάος Ισλανδίας Υγράλατος

Ο υγράλατος Βακαλάος Ισλανδίας , εξίσου και Μπακαλιάρος Ισλανδίας (Gadus Morhua) ψαρεύεται στον βόρειο-ανατολικό Ατλαντικό ωκεανό (FAO 27) με παραγάδι. Το πάστωμα γίνεται ενώ το ψάρι είναι ακόμη φρέσκο και έτσι διατηρεί την τρυφερή υφή της σάρκας του.

Βακαλάος Ισλανδίας Υγράλατος // Πυθέας Αλιεύματα // Pytheas Seafood
03-wet-salted-icelandic-ling-large

Ling Ισλανδίας Υγράλατος

Το υγράλατο Ling (Molva molva) παστώνεται φρέσκο. Ανήκει στην τάξη των γαδίμορφων, όπως και ο βακαλάος και αποτελεί ένα προϊόν με λίγο πιο συνεκτική σάρκα από αυτή του βακαλάου και για αυτό το λόγο αυτά τα δύο είδη θεωρούνται «ξαδέλφια».


Βακαλάος Ισλανδίας Υγράλατο Φιλέτο

Ο υγράλατος Βακαλάος φιλέτο Ισλανδίας (Gadus Morhua) ψαρεύεται στον βόρειο-ανατολικό Ατλαντικό ωκεανό (FAO 27) με παραγάδι. Το πάστωμα γίνεται ενώ το ψάρι είναι ακόμη φρέσκο και έτσι διατηρεί την τρυφερή υφή της σάρκας του.

04-wet-salted-icelandic-cod-fillet-large
05-wet-salted-icelandic-ling-fillet-large

Ling Ισλανδίας Υγράλατο Φιλέτο

Το υγράλατο Ling φιλέτο (Molva molva) παστώνεται φρέσκο. Ανήκει στην οικογένεια των γαδίμορφων και αποτελεί ένα προϊόν με λίγο πιο συνεκτική σάρκα από του βακαλάου και για αυτό αυτά τα δύο είδη θεωρούνται «ξαδέλφια».


Βακαλάος Αλάσκας Υγράλατο Φιλέτο

Το υγράλατο φιλέτο βακαλάου Αλάσκας (Gadus macrocephalus) ψαρεύεται στον βόρειο- ανατολικό Ειρηνικό ωκεανό (FAO 67).

06-wet-salted-alaskan-cod-fillet-large
07-lybe-fish-roe-140gr-large

Ταραμάς Lybe

Ο ταραμάς LYBE προέρχεται από τα αυγά του βακαλάου Ισλανδίας (Gadus morhua) τα οποία παστώνονται στο πλοίο και διατηρούν τη φρεσκάδα της θάλασσας. Το χρώμα του είναι φυσικό ροζ-σομόν, χωρίς την προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών.